+40 (21) 345 45 50 office@megamoni.ro

Import mana curenta

Suntem furnizori autorizati in Romania ai companiei SEMPERIT – Austria, pentru distribuirea mainilor curente pentru orice scari sau trotuare rulante, denumite in continuare echipamente.

Mână curentă SEMPERIT - Austria este certificată ISO 9001:2000 de TÜV Managementservice.

Avantajele mainii curente SEMPERIT - Austria fata de alte tipuri de mana curenta, sunt:

  • stabilitatea dimensională a profilului
  • elasticitatea intregii maini curente pentru o lunga perioada de timp de functionare (peste 5 ani)
  • minimalizarea deteriorarii partii interioare a mainii curente, care se adapteaza din fabricare la conditiile de functionare a echipamentelor (interior sau exterior)
  • asigurarea fortei de tracţiune minimă de 25.000 N, necesară pentru o funcţionare corectă a mainii curente, care este o condiţie stabilita prin Standardul European EN 115 pentru echipamente
  • toate mainile curente fabricate sunt supuse testelor de anduranta in fabrica, de compania SEMPERIT-Austria si apoi livrate

Mainile curente noi sunt fabricate personalizat in functie de dimensiunile existente la sectiunea mainii curente uzate.

Mainile curente pot fi montate pe ghidaje si apoi vulcanizate (o solutie greoaie si care dureaza in timp) sau pot fi furnizate inel si montate, mai putin laborios, dar, daca sunt inel, perioada de functionare fara sa apara semne de uzura, respectiv garantarea in functionare, este de minim 5 ani, in conditii normale de functionare. In acest al doilea caz masurarea lungimii mainii curente trebuie facuta foarte exact.

Condiţii de funcţionare: -15 °C până la +40°C

Mana curenta furnizata de SEMPERIT - Austria se poate produce in diferite culori. Uzual se produce in culoarea neagra. Va prezentam si celelalte culori in care se poate produce:

Culori:

Sunt disponibile 12 culori standard şi 13 culori speciale. Culorile SEMPERIT sunt clasificate în DIN 54004 pe 6, asta însemnând faptul că aceste culori nu se decolorează.

 

Vrei o ofertă personalizată ?

Nu ezita sa ne contactezi